Hoe krijg ik de uitvoering van mijn strategie duidelijk in beeld?

Strategische executie voor het digitale tijdperk

De uitvoering van een strategie is een complexe operatie, waarbij verschillende teams en afdelingen van de organisatie betrokken zijn en informatie moeten aanleveren over hun inbreng en resultaten.

Traditioneel wordt hierbij gebruik gemaakt van voortgangsrapportages. Alle partijen voegen hierin hun eigen informatie toe. Dit heeft echter een aantal nadelen:

 • Versnippering: cruciale informatie over projecten raakt versnipperd over verschillende rapportages, waardoor het totaaloverzicht al gauw uit het oog verloren raakt.
 • Snel verouderd: voortgangsrapportages bieden geen bruikbare methode om de strategie en doelstellingen aan te passen op basis van actuele resultaten en nieuwe inzichten.
 • Bewerkelijk: het najagen van voortgangsupdates en het opstellen van rapportages op basis van een Excel-database kost veel tijd.

 

Met Bizaline’s digitale assistent voor strategische executie zijn deze problemen verleden tijd. Met onze cloud-based oplossing maak je jouw strategische plan:

 • Helder en overzichtelijk: het strategische plan en de actuele status ervan zijn continu inzichtelijk voor alle betrokkenen. Alle relevante (stuur)informatie is op één plek te vinden.
 • Altijd actueel: de status van ieder project en iedere actie is altijd inzichtelijk in het strategische plan. De software maakt inzichtelijk wanneer het wenselijk is om bij te sturen.
 • Sneller en efficiënter: eindeloos aan de telefoon hangen om voortgangsupdates na te jagen is verleden tijd. Status updates en rapportages worden zoveel mogelijk geautomatiseerd.

 

SaaS: geen complexe implementaties

Software-implementaties kosten al snel meer tijd en geld dan verwacht. Dus houden we het simpel. Héél simpel.

Veel organisaties zullen het herkennen: de kosten van nieuwe software-implementaties kunnen razendsnel oplopen. Eerst moeten er koppelingen geprogrammeerd worden met bestaande systemen, en vervolgens raakt de software al gauw in onbruik: te moeilijk, niet gebruiksvriendelijk genoeg, te druk om te leren.

Bizaline’s software-oplossing voor strategische uitvoering garandeert:

 • Geen installatiestress: de software draait ‘in de cloud’ en is compatibel met alle standaard browsers.
 • Eenvoudig te koppelen: Bizaline software kan eenvoudig Excel-templates uitdraaien en inlezen, volgens elk gewenst template. Zo is het gemakkelijk om informatie tussen verschillende systemen uit te wisselen, zonder aanvullend programmeerwerk.
 • Korte en efficiënte instaptraining: we introduceren de software met volgens het ‘train-de-trainer’ model, zodat alle benodigde kennis zo snel mogelijk binnen jouw organisatie beschikbaar is.
 • Een pilot voor een vast bedrag: interesse in de software, maar nog niet helemaal overtuigd? Bizaline biedt een pilot van 4 maanden met bijbehorende training voor een vast bedrag van €4990. No strings attached.
 • Ondersteuning op de lange termijn: Bizaline blijft voor je klaar staan om de implementatie een succes te maken. Je bent altijd welkom voor een snelle opfristraining.

’Aan veel zogenaamde ‘strategieën’ ligt warrig denken ten grondslag, bestaande uit een mix van open deuren, modewoorden, motiverende slogans en financiële doelstellingen.

Een goede strategie is daarentegen een specifiek en samenhangend antwoord op - en aanpak van - obstakels die vooruitgang in de weg staan.’

Interesse in een voorbeeldrapportage?

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Training OGSM voor inkopers

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Training Strategy Execution Coach

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training OGSM voor beginners

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.